• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Anëtarët e stafit

 1. Administrator

  www.Tregti.al Nga Tirane
  • Mesazhe
   3
  • Pëlqimet
   0
  • Pikë
   1
 2. Njoftime

  STAFF
  • Mesazhe
   11
  • Pëlqimet
   0
  • Pikë
   1
 3. TREGTI.AL

  STAFF
  • Mesazhe
   50
  • Pëlqimet
   5
  • Pikë
   8
 4. Uriel

  Bordi Drejtues Nga Sarande
  • Mesazhe
   376
  • Pëlqimet
   1
  • Pikë
   18