• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] 120V LED Dimmer Switch

zhebaby0721

Klient i tregti.al
#1
Description
ETL/CETL Slide Dimmer with Switch,120VAC, 60Hz.
ModelDMS-S1-120NDMS-S3-120N
Single Pole/Three-waySingle PoleThree-way
Adjustment DialYesYes
Feature
1. Control 700W Halogen/Incandescent, 150W Dimmable LED/CFL.
2. With Sensitivity Dial to make sure steady performance when compatible with different brands light bulbs.
3. Smooth-action slide control for easy precise operation
4. Longer mounting strap increases wall board contact area, eliminating floating installations
5. Full-range dimming, lighting fade up and down smoothly allowing your eyes to adjust to changing light levels.

Certificate
Operation
***Set slider to bottom before adjusting dimming range. When the slider is at the top, the sensitivity dial will be out of operation.120V LED Dimmer Switch
website:http://www.hkcontrolelec.com/dimmers/120v-led-dimmer-switch/
 
Qyteti
Tirana
Cmimi
150.000LEK