• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Autokad i5 core 17.3 inch ,, 8 giga ram , 4giga grafica intel hd 3000 ATI RADEON. 299euro

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
ARDHUR NGA ANGLIA HP ProBook 4730S 43,9 cm (17,3 inch ekrani) Notebook (Intel Core i5 2430M, 2,5GHz, 8GB RAM, 640GB HDD, AMD HD 7200M, DVD, Win 10 HP)


Rruga Teodor Keko, Unaza e re,
100 metra nga rrethrotullimi i doganës , Sheshi Shqiponja

specialisti për Laptop:
Nardi
: 0673434532 , 0685624102
----------------------------------------
specialisti për elektro-shtepiake:
Niku
: 0694712337 , 0683704856

www.myshop.al
 
Modeli
Autokad i5 core 17.3 inch ,, 8 giga ram , 4giga grafica intel hd 3000 ATI RADEON.
Numri i telefonit
0685624102
Qyteti
Tirana
Cmimi
299 EURO

Attachments