• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Bashkpunoni me Tregti.al

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
Nese ju jeni nje webmaster shqiptar dhe mirembani faqen tuaj ne rrjet, nese jeni te interesuar qe te rritni numrin e vizitoreve ne faqen tuaj, ne u ftojme qe te perdorni Tregti.al ne faqen tuaj. Nese ju e beni kete, atehere faqja juaj do te shtohet ne listen e adresave te faqeve qe mbeshtesin portalin tone, qe eshte faqja e hyrjes ne forum. Por perpara se te beni nje kerkese te tille, duhet te njiheni me kushtet tona per perdorimin nga faqja juaj:

Kush mund te bashkepunoje me tregti.al?

- Te gjithe ata administratore faqesh shqiptare qe kane treguar perkushtim dhe seriozitet me punen e tyre. Te gjithe ata shqiptare qe dine te vleresojne bashkepunimin serioz si menyra e vetme per te avancuar interesin e shqiptareve qe vizitojne keto sherbime.

- Te gjithe ata administratore qe kane hapur faqe specifike. Si per shembull, nese ju keni nje faqe te perkushtuar marketingut ju mund te perdorni Tregti.al nga faqja juaj.


Perse duhet te perdorni Tregti.al si sherbim ne faqen tuaj?

- I krijoni mundesi te reja bashkepunimi vetes, duke rene ne kontakt me bordin drejtus. Per te gjithe webmasters shqiptare qe kane bere nje pune serioze me faqet e veta dhe sjellin nje numer te konsiderueshem vizitoresh ne u ofrojme gjithmone njoftime dhe oferta falas!


Jam i interesuar per bashkepunim, si tu kontaktoj?

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne me:
1. Email ne adresen njoftimetregti@gmail.com(preferuar)
2. Mesazh privat ne forum, njerin prej administratoreve.
3. Mesazh ne vazhdim te kesaj teme.

Sa here qe te na kontaktoni, duhet te prezantoheni personalisht dhe te na jepni edhe nje permbledhje te shkurter te faqes tuaj, perse e keni hapur, cfare sherbimesh ofron, cilat jane synimet tuaja per te ardhmen, etj. Njeri prej administratoreve pasi te vizitoje faqen tuaj dhe te konfirmoje qe ju po perdorni tregti.al nga faqja juaj duke respektuar kushtet e mesiperme, do ta shtoje adresen e faqes tuaj ne listen e bashkepuntoreve. Mos harroni qe te jepni informacionin e kontaktimit, preferohet adresa e email.

Ne te ardhmen, me shtimin e rradheve te bashkepuntoreve, ne kemi ndermend te hapim nje forum te vecante privat per ta, ku ju mund te eksploroni mundesi te reja bashkepunimi me njeri-tjetrin. Si administratore te forumit shqiptar, ne jemi te hapur per bashkepunim serioz dhe mirepresim interesimin tuaj.

Me respekt,
Bordi drejtues.