• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Bmw 118 2008 STARTSTOP KLIMA ETJ ETJ

V

valerio

Vizitor
#1
BMW 118 , e ardhur nga italia , me 167 mij kilometra origjinal , goma te reja , 6 marshe + r , klimatizator elektronik bizone , disqe 18 , pa asnje gervishtje ,stert stop me buton , ndezje fike ne ecje , 4.5 litra per 100 kilometra , supergjendje 0697627753
 
Qyteti
Durresi
Cmimi
5900 euro