• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Ionizers

zhebaby0721

Klient i tregti.al
#1
Dr. Schneider Brand SL-001,SL-002,SL-003
Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer
1. Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer details

Products Name: Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer
MOQ: 5 sets
Place of Origin: Shenzhen, China
Brand: Dr. Schneider PC
Model: SL-001,SL-002,SL-003,SL-004,SL-010,SL-1104,FC-002B etc

2. Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer display


3. Qualification for Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer
4. Application for Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer
5. Payment Terms for Ionizing air blower, Ionizing air fan:
Paypal, T/T, Western Union, Also accept monthly closing.
Safety Working TECH sales : sales@safety-working.com

6. FAQ for Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer:
1) What models do you have for Ionizing air blower, Ionizing air fan?
SL-001, SL-002, SL-003, SL-004, SL-010, SL-1104, FC-002B etc
2) Are you manufacturing these Ionizing air blower, Ionizing air fan by your own factory?
Yes, We're a manufacturer for ESD products for around 8 years.Also have more than 500 workers and 3 plants.
3) Why choose us?
7. Packing & Shipping for Ionizing air blower, Ionizing air fan, Worktop ionizer
Packing Detail: 1set/carton
Shipping Way: by DHL, FedEx, UP or other air express, by ship.
Delivery Time: 1-2 days
8. Hot Tags:
Ionizing air blower, Worktop ionizer, Ionizing air gun, Ionizing air fan, Four holes ESD shoes,ESD slipper, Anti static shoesESD keyboard, ESD mouse pad, ESD table mat, ESD PVC curtain, ,Heel strap , Cleanroom Sticky mat&Sticky roller, and other ESD& Cleanroom products!Ionizers
website:http://www.esd-safe.com/ionizers/
 
Qyteti
Tirana
Cmimi
150.000LEK