• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

KERKOHEN : Agjent/e FOREX (Italisht)

AInvest

Klient i tregti.al
#1
KERKOHEN:
-Operatore Ne pozicionin Agjent FTD/ Retention.
-Ofrojmë: Paga shume te mira mujore bazë duke filluar nga (400euro Neto).
-Bonuse : Ditore, Javore, Mujore.
-Kontrata Full-Time sipas kodit shqiptar të punës.
-Trajnimi fillestar i paguar.
-Mjedisi dhe kushtet ideale të punës.
-Mundësi e rritjes së shpejtë profesionale.
-Kerkojme: Njohuri te gjuhes Italiane ( ne nivel shume te mire).
-Aftesi te mira komunikative.
-Ambicioz dhe te afte per te punuar ne grup.
-Disponibilitet pune Full Time.
-Eksperienca perben avantazh.
Adrresa : Tirana, Rr. “Beqir Luga” tek "Pazari i Ri" Sheshi "Avni Rustemi" Godina 1. Kati 2
29994719_10215078384968677_702504599_o.jpg
30074677_10215078385208683_266890392_o.jpg
 
Qyteti
Tirana