• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

kerkohet kamarier/e

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
#1
FAMED LOUNGE BAR kerkon kamarier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune.
 
Qyteti
Tirana