• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Kreditë komerciale dhe përjashtimi bankar

C

cximenez

Vizitor
#1
Për të luftuar varfërinë dhe përjashtimin e bankave, unë propozoj online:
- Kredi Biznesi
- Kreditë individuale
-Financa financiare
- Kreditë e pasurive të patundshme
Dhe gjithçka prej 2,000 euro deri 500,000 euro.
Norma e interesit të kredisë është 2% në të gjithë huanë dhe kushtet e ofertës së huasë janë shumë të thjeshta. Kreditë e kërkuara merren brenda 48 orëve pas dorëzimit të dosjeve.
Oferta ime është serioze, ju do të jeni në gjendje ta realizoni atë nëpërmjet procedurës që është procedura ligjore e dhënies së huasë ndërmjet individit privat. Më kontakto sot dhe më lër të dimë se sa të holla ju doni të merrni hua.
Adresa ime e postës elektronike është: cximenez0@gmail.com
 
E-mail juaj
cximenez0@gmail.com
Qyteti
Peqin