• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

oferta e kredisë për individin urgjent

C

cximenez

Vizitor
#1
Unë jam një person që ofron kredi për njerëzit që kanë nevojë për t'u përballuar me vështirësitë financiare dhe për të thyer bllokimin që ka shkaktuar që bankat të refuzojnë dosjet e tyre të aplikimit për kredi. Unë jam një ekspert financiar në gjendje të marrë hua atë që ju nevojitet dhe me kushte që e bëjnë jetën më të lehtë.
Bëj kredi që shkojnë nga 5000 € në 100,000 € për një normë interesi që varion nga 2% në varësi të sasisë. Më kontakto dhe më lër të dimë shumën që dëshiron të huazosh. cximenez0@gmail.com
 
E-mail juaj
cximenez0@gmail.com
Numri i telefonit
0723898765
Qyteti
Lushnje