• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ OFROJ ] Pune nga shtepia

L

Luar

Vizitor
#1
Kompania ResMoney.win ju ofron për të fituar para për shikimin e njësive të reklamës dhe tërheqjen e referimeve.

Shikoni reklamat komerciale dhe ne do të kreditojmë deri në 10 cent në llogarinë tuaj për një shfaqje të njësive të reklamës.
Merrni referime dhe merrni 50% nga të ardhurat e tyre të transferuara në llogarinë tuaj.
Duket të jetë oferta më fitimprurëse në tregun e reklamave të paguara në atë kohë!

Të ardhurat tuaja janë pothuajse të pakufizuara dhe varen nga koha që kaloni para kompjuterit tuaj.
Duke punuar mesatarisht 3-5 orë në ditë, mund të paguani nga 50 $ në 300 $ ose më shumë në llogarinë tuaj.
Të gjitha fondet e fituara ruhen në llogarinë personale të punonjësit dhe paguhen në
kartën tuaj bankare ose në llogarinë elektronike me kërkesën në llogarinë tuaj brenda një ore.
http://resmoney.win/4356662132286/
 
E-mail juaj
linda.kuka1993@gmail.com
Numri i telefonit
0686838524
Gjuha
Shqip
Qyteti
Tirana