• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ OFROJ ] Punesim ne Gjermani!

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
Ofertë pune për ata që kanë termin apo kanë dokumenta të bashkimit evropian.

Ftohen të gjithë të interesuarit për pozitën e shoferit në postë, të na kontaktojnë në inbox, viber, whatsapp (+491772732105 ) apo ne e-mail (punesim@av-ks.com)

Obligative: Patent shoferi kategoria B

Ju mirepresim!
 
E-mail juaj
punesim@av-ks.com
Numri i telefonit
491772732105
Gjuha
Ska reference.
Qyteti
Tirana

Attachments

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#3
Pershendetje,

Ne kemi agjensi ndermjetesimi ne Gjermani.

Lexojeni tekstin e meposhtem si dhe te gjitha postimet ne faqen tone me vemendje.


Ne ndermjetesojme vende pune ne Gjermani. Sherbimi jone eshte me pagese.

Ndermjetesimi jone kushton 3000€ ( Pagesa behet pasi mberrini ne Gjermani)

Ne gjejme vendin e punes dhe sigurojme kontraten e punes te pergjithshme.

Kushtet :

1. Te keni nje profesion qe e njihni dhe ushtroni me se miri

2. Njohuri te gjuhes gjermane te nevojshme sa per komunikim sepse ne ndermjetesojme vetem ne firma gjermane dhe shefi nuk ju flet shqip por GJERMANISHT

3. Te jeni te pajisur me patente shoferi se paku kategoria B.Mbani parasysh keto gjera:
Duhet te paguani banesen si dhe kaucjonin ne momentin qe vini.
P.sh nese banesa kushton 300€ ne muaj ju duhet qe diten e pare te paguani 900€ sepse sipas ligjit Gjerman 2 muaj mbahen si garanci ne rast se demtohet dicka ne banese gjate qendrimit tuaj.
Muajin e pare duhet ta siguroni jetesen me parate tuaja deri ne momentin qe merrni pagen tuaj te pare.
Nese nuk jetoni afer vendit te punes ju shtohen ketu edhe shpenzimet e udhetimit per nje muaj deri te vendi i punes.


Nese ushtroni njerin nga profesionet e kerkuara na dergoni nje CV në e-mail, ne do i analizojm ato, dhe me pas ata qe ju pergjigjen kushteve te kerkuara per kete pune do i kontaktojmë.

Dokumentat e pa kompletuara fshihen automatikisht dhe nuk merren parasysh.

Ne menjehere ju kontaktojme nese kemi oferte per aplikimin tuaj,ne te kundert nuk ju kontaktojme.

E-Mail adresa jone eshte:
Punesim@av-ks.com

Numri i kontaktit (viber, whatsapp):
+491772732105