• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

RENOVATIO SHPK ofroj vend pune operator telefonike me page 300 LEK ORA NETO

Njoftimefalas

Klient i tregti.al
#1
 • Paga: 300 LEK/ORA NETO
 • Profesioni: I papërcaktuar
 • Adresa: rr. Dibres, Kompleksi Halili, kati i 4
 • Rrethi: Tiranë
 • Kontakt: 044520427 / 0699398472.


 • Përshkrimi
  1. Renovatio shpk kerkon operator telefonike.
  Ofron kompensim me 300 lek ora neto dhe komisione me te larta ne treg.
  Kandidatet duhet te flasin rrjedhshem gjuhen italiane,
  te kene eksperience dhe aftesi te larta komunikuese.
  per te kandiduar mund te dergoni cv
  ne adresen e e-mailit : recruitment@renovatioshpk.com
  ose mund te kontaktoni ne numrin 044520427 / 0699398472.
 
E-mail juaj
recruitment@renovatioshpk.com
Numri i telefonit
0699398472
Gjuha
Italisht
Qyteti
Tirana

Attachments