• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Restoranti Kolonat (Fast-Food -Piceri) ofron vende pune: Punonjes Fast-Food-i dhe Kasiere

Njoftimefalas

Klient i tregti.al
#1
2072_6374.jpg


RESTORANTI KOLONAT
(Fast-Food-Piceri)

Kërkon

PUNONJES FAST-FOOD DHE KASIERE


• Mosha 18- 25 vjeç.
• Minimalisht me arsim të mesëm, arsimi i larte perben avantazh.
• Të gatshëm të punojnë me kohe te plote (full-time)
• Të mos kenë probleme me orarin ne mbyllje te lokalit.

Dërgoni CV në adresën: e-mail: kolonatalbania@gmail.com,
ose telefononi në cel: 0692021977.

Belavis sh.p.k. - KOLONAT
Zyrat Qendrore
Rr.5 Maji (ish peliceria)Tiranë
Cel. 0692021977
E-mail: kolonatalbania@gmail.com
 
E-mail juaj
kolonatalbania@gmail.com,
Numri i telefonit
0692021977
Qyteti
Tirana