• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Rregullorja per njoftime

Status
Not open for further replies.

Administrator

www.Tregti.al
Staff member
#1
Rregullat dhe zbatimi i tyre, është baza për funksionimin e çdo tregu!

Më poshtë po paraqesim rregullat për një mbarëvajtje optimale për të gjitha palët!

Subjekti që nuk i respekton ato, i hiqet automatikisht e drejta e publikimit nga 1 muaj deri në 1 vit!

Rregullat:
 1. Aktualizimi / refreshi i ofertave permanent - çdo ditë në bllok – me qëllimin e vetëm për të dalë në krye,
  është kategorikisht me pagesë, për këdo edhe për ata që kanë vetëm 1 ofertë!!!
 2. Ndalohen:
  Njoftimet që nuk i takojnë rubrikës!
  Njoftimet / ofertat dublikatë!
  Njoftimet ku mungon oferta konkrete, me karakteristikat që parashikohen në formularin publikues.
  Shembull: Astriti – publikon: shes gjithçka me çmime konkuruese dhe kaq!!!
Njoftimet mund te behen dhe nga vizitoret e parregjistruar por duhet te plotesoje keto kushte:
 1. Te jet i qarte ne ate cka do te shesi apo te kerkoj ate cka do te bleje
 2. Te krijoje nje njoftim te mirfillte dhe me tekst sa me te thjesht-shpjegushem per antaret e tjer.
 3. Imazhet vendosen nepermjet URL-s (nuk mund ti ngarkoje ne server ketu!)
Avantazhet e Antareve te Tregti.al
 1. Mundesi Editimi per njoftimet qe postojne
 2. Mundesi e ngarkimit te imazheve per shpejtesi dhe renditje ne motoret e kerkimit
 3. Mundesi e bisedave ne private me personat e interesuar!
 4. Mundesi per nje profil dinjitoz personal apo per Kompanin qe zoteron.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.