• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Shes autobus setra i 99

Gerald

Klient i tregti.al
#1
Shes autobus setra i 99 numri vendeve 38 salloni i sapo ber me xhama te zinj plus jan dhe dy cifte rezerv per shtes motor 6 piston siguracion i paguar deri ne nentor 2018 taksat mbarojn ne mars me ritarder dhe ABS te interesuarit te kontaktojn 0694431724
 
Qyteti
Berati
Cmimi
10.000 Euro

Attachments