• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

shes super Laptop DELL profesional per Autocad 3dmax, SSD 128g , Nividia card grafice core i5 E6430 gjen3 Kasa alumini 340euro

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
Tirane, shesim Laptop DELL i5 i \ardhur nga Anglia me keto parametra:Intel Core i5 2.7GHz, 128 SSD, 8GB RAM14.1" WLED Anti-Glare LED Display (1366x768)Intel® HD Graphics with dynamic frequency8X Dvd+/-Rw, Bluetooth, WebcamWindows 10 ose8.1.

www.myshop.alRruga Teodor Keko, Unaza e re,
100 metra nga rrethrotullimi i doganës , Sheshi Shqiponja

specialisti për Laptop:
Nardi
: 0673434532 , 0685624102
----------------------------------------
specialisti për elektro-shtepiake:
Niku
: 0694712337 , 0683704856

www.myshop.al
 
Modeli
DELL profesional per Autocad 3dmax
Numri i telefonit
0694712337
Qyteti
Tirana
Cmimi
340euro

Attachments