• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Shitet biznes "Materiale Ndertimi"

Mirsada Sadiku

Klient i tregti.al
#1
Shitet biznes "Materiale Ndertimi". Biznes i ngritur perpara 15 vitesh dhe me klientele te fituar.
Vendodhja:21-Dhjetori ,Rruga "Frederik Shiroka"
Dyqan i kompletuar me rafte dhe materiale,pa perfshire qerane.
Cmimi 30000 €.
 
Numri i telefonit
0672534671
Qyteti
Tirana
Cmimi
30000€

Attachments