• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Super Oferte DELL profesional CORE i5 ,gjenerat e 3 , 8 Giga Ram 15.6 inch ekrani 289 euro

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
PerformanceThe Sandy Bridge CPU, Core i5-gjen 3 (2x2.6 GHz) is a business processor with AES functionality (fast encryption) and an improved dual channel DDR3 memory controller (max. 8 GB DDR3-1333MHz). The Turbo clock is 3.3 GHz and can go beyond that within the Turbo 2.0 concept framework. The Intel Core processors can increase the turbo clock with the "Dynamic Range @ Turbo Frequency Limits" once more, if the cooling doesn't exceed certain temperature limits.The HD Graphics 4000 graphics chip in the processor (650-1300 MHz) is solely responsible for the video output. The E6520 can optionally be bought with an Nvidia NVS 4200. The RAM configuration is standardly 8 GB. Six or eight gigabytes can also be selected. A Western Digital hard disk with a capacity of 250 hdd) in the lowest priced model (WD2500BEVT-75A23T0). Hdd 250GB Cel. : 0673434532
Rruga Teodor Keko, Unaza e re,
100 metra nga rrethrotullimi i doganës , Sheshi Shqiponja

specialisti për Laptop:
Nardi
: 0673434532 , 0685624102
----------------------------------------
specialisti për elektro-shtepiake:
Niku
: 0694712337 , 0683704856

www.myshop.al
 
Modeli
DELL profesional CORE i5
Numri i telefonit
0694712337
Qyteti
Tirana
Cmimi
289 euro

Attachments