• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ OFROJ ] Tirane, kerkohet part time mbasdite Instruktore per gjuhen Gjermane

Njoftimet

Klient i tregti.al
#1
INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI" ne kuadrin e zgjerimit te stafit kerkon Instruktore Gjermanishte, per ta aktivizuar ne mesimdhenie Part Time.

Kandidati duhet te jete i diplomuar ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja ne gjuhen perkatese, dhe te kete eksparience ne mesimdhenie.

Te interesuarit te dergojne nje CV me Fotografi ne
adresen e emailit te poshte shenuar.

e-mail: info.leonardodavinci@yahoo.com


INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI"

Adresa: Sheshi "Willson", Olympia Center, K3, Prane Postes Nr8, Tirane


Cel. : 0673635750
Cel. : 0697501434

www.instituti-leonardodavinci.com
e-mail: instituti.leonardodavinci@hotmail.com
Instituti Leonardo da Vinci
 
E-mail juaj
instituti.leonardodavinci@hotmail.com
Numri i telefonit
0673635750
Gjuha
Gjermanisht
Qyteti
Tirana