• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Tirane, Kurs Anglisht Pregatitor ose Intensiv

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
Adresa: Rruga Myslym Shyri Tek Vodafoni
Rrethi: Tiranë
Kontakt: 067 28 48 818
Specifikime: Vend parkimi, Pranë qendrër


Përshkrimi
Kurs Anglisht Pregatitor dhe intensiv, per cdo moshe e profesion, mbrojtje per master, doktorature e call- center. Paradite e mbasdite…sukses i garantuar! Spoken English per nje Anglishte te rrjedheshme bashkekohore! Profesor te kualifikuar.
– TOEIC, APTIS
– Pergatitje per MATUREN SHTETERORE
– Mbrojtjen per Master e Doktorature
– Kurs intensiv per Fituesit e llotarise Amerikane.
Grupe te vegjel dhe individuale paradite dhe mbasdite.
Te interesuarit te kontaktojne ne kete nr: 067 28 48 818
Cmime konkuruese, eksperience 35 vjecare!
 
Numri i telefonit
0672848818
Cerftifikate pronesie
Jo
Qyteti
Tirana
Cmimi
Ska reference.

Attachments