• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ OFROJ ] Tirane, ofroj vend pune recepsioniste, operatore

BLG Group

Klient i tregti.al
#1
BLG eshte nje kompani italiane, e cila ka si qellim kryesor nderkombetarizimin e kompanive italiane ne rajonin e Ballkanit

Aktualisht eshte ne kerkim personeli (vajza) e cila merret me:


  1. Menaxhimin e recepsionit
  2. Kontaktimin e aktiviteteve ne Shqiperi dhe Itali
  3. Arritjen e objektivave te vendosura

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

  • te jene te komunikueshme
  • te kene nivel mbi mesatar te gjuhes italiane
  • te jene serioze dhe korrekte
  • mosha mbi 24 vjec


Te interesuarit te dergojne CV-ne ne hr@balcancompany.com, duke percaktuar pozicionin e punes per te cilin aplikon.
PS : Do te kontaktohen vetem ato CV, te cilat do te perzgjidhen
website: www.balcancompany.com
Facebook: BLG Group
Cel: 0695294282


Cel. : 0695294282​
 
E-mail juaj
hr@balcancompany.com
Numri i telefonit
0695294282
Gjuha
Italisht
Qyteti
Tirana