• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ OFROJ ] Tirane, ofroj vend pune TELEMARKETING duke filluar nga 500 EURO

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
*** TELEMARKETING ***

Flet nje nga gjuhet e huaja:

- Italisht;
- Anglisht;
- Gjermanisht;
- Greqisht?


Nese pergjigjja eshte PO, atehere ne po te kerkojme TY!!!

Ne jemi nje kompani e konsoliduar ne boten e Telemarketing-ut, gjithmone ne kerkim te njerezve me deshire per t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht!

Ne kerkojme te rinj me dhe pa pervoje ne fushen e Telemarketing-ut per:

- Takime;
- Sondazhe;
- Promovime produktesh dhe ofertash;
- Asistence per klientet.


Te ne gjeni:

- Orar pune Full-Time;
- Kushte bashkekohore pune (sipas legjislacionit ne fuqi);
- Bonuse ditore, javore dhe mujore;
- Mundesi rritjeje profesionale;
- Sherbim mjekesor falas.

Full time: 10:00-19:00 (nje ore pushim dreke).

Paga fillon nga 500 EURO BAZE si dhe bonuse ditore & mujore


Per te lene nje takim per interviste dergoni CV tuaj ne:
Email: thebestcall17@gmail.com;

Ose telefononi ne:
CEL:068 85 47 157
Adresa: Rr."Teodor Keko" Unaza e Re, prane Alpha Bank.
 
E-mail juaj
thebestcall17@gmail.com
Numri i telefonit
0688547157
Gjuha
Anglisht, Italisht, Greqisht, Gjermanisht.
Qyteti
Tirana