• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Tirane, shes okazion TV Sony LED full HD 40 inch 200 Euro

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
#1
Shes televizor Sony 40 inch Full HD per 200 euro me specifikime si me poshtë:

Specifications SONY KDL-40V3000

Video Signal
1080I YES
1080P YES (HDMI™/Component)
24P INPUT YES (HDMI™/Component)

Timer
CLOCK YES
SLEEP TIMER YES
ON/OFF TIMER (WITH CLOCK SETTING) YES

Audio
DIGITAL AMPLIFIER YES
S-FORCE FRONT SURROUND YES
POWER OUTPUT (W) 10W + 10W (Total 20W)
SOUND MODE Dynamic/Standard/Custom
STEADY SOUND YES
AUTO VOLUME ADJUSTMENT YES
SPEAKER OFF YES

Connectors
DIGITAL AUDIO OUTPUT (OPTICAL) YES
HDMI™ INPUTS 3
PC INPUT (15PIN D-SUB) + AUDIO IN YES
COMPONENT INPUTS 1
4 PIN (Y/C) IN (S VIDEO) YES
MINIJACK (HEAD/EARPHONE) (MM) 3.5
PCMCIA CARD SLOT YES
RCA AUDIO OUT YES
RCA AV INPUT 1
RF IN YES
SCART INPUTS (RGB) 2
BRAVIA THEATRE SYNC YES

Dimensions

WITH TABLE STAND (W X H X D, CM) 99.2 x 68.8 x 26.5
PARENTAL LOCK YES

Picture
DYNAMIC CONTRAST 16000:1
VIEWING ANGLE (°) 178
BACKLIGHT WCG-CCFL
BRAVIA ENGINE YES
INPUT SKIP Manual
LIVE COLOUR CREATION YES
PICTURE MODE Vivid/Standard/Cinema
THEATRE MODE YES
PHOTOTV HD YES
POWER SAVING + PICTURE OFF YES
14:9 MODE YES
16:9 MODE YES
4:3 MODE YES
AUTO NOISE REDUCTION YESCel. : 0682081300​
 
Qyteti
Tirana
Cmimi
200 Euro