• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Tirane, shes Smartphone Android GOOGLE PIXEL XL 36.900 Leke

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
SUPER SUPER SMARTPHONES GOOGLE PIXEL XL-36900 LEKE!!
RAM 4 GB
MEMORY 32 GB
Smartphones (14 cm (5.5"), 2560 x 1440 pixels, Flat, AMOLED
Cel. : 0682082012
 
Numri i telefonit
0682082012
Qyteti
Tirana
Marka e prodhuesit
Samsung
Cmimi
36.900 Leke

Attachments