• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Tirane, shes Smartphone Iphone SUPER OFERTE!! IPHONE 6S++ IMPORTUAR NGA USA 39.000 Leke

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
SUPER OFERTE!! IPHONE 6S++ IMPORTUAR NGA USA
IPHONE 6S++
MEMORY 16 GB
CAMERA 12 MP
PRODUKT VITRINE

Cel. : 0682082012
 
Numri i telefonit
0682082012
Qyteti
Tirana
Marka e prodhuesit
Iphone
Cmimi
39.000 Leke

Attachments