• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Tirane, shes Smartphone Iphone SUPER OFERTE!! IPHONE 7/128 GB 48.000 Leke

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
#1
SUPER OFERTE!! IPHONE 7/128 GB
IPHONE 7 IMPORTUAR NGA USA
COLOR BLACK
MEMORY 128 GB
CAMERA 12MP 4,7 inchCel. : 0682082012
 
Numri i telefonit
0682082012
Qyteti
Tirana
Marka e prodhuesit
Iphone
Cmimi
48.000 Leke

Attachments