• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Tirane, shes Smartphone Samsung SUPER TELEFONE SAMSUNG NOTE 8 NE SUPER OFERTE!! 62.000 Leke

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
Stafi drejtues
#1
SUPER TELEFONE SAMSUNG NOTE 8 NE SUPER OFERTE!!
CAPACITY 64 GB
RAM 6 GB
CAMERA 12 MP
PRODUKT VITRINE IMPORTUAR NGA USACel. : 0682082012
 
Numri i telefonit
0682082012
Qyteti
Tirana
Marka e prodhuesit
Samsung
Cmimi
62.000 Leke

Attachments