• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

[ SHES ] Tirane, Shitet Autokamp Ford Capa Viti 1998, 8.500 Euro

Uriel

Bordi Drejtues
Staff member
#1
Karburanti: Diezel
Ngjyra.....: e bardhe
Kamjo......: manual
Ftohja......: Kondicioner
KM..........: 80000

Shitet Autokamp Ford Capa - 8500 Euro

Adresa: Aut TR- DR KM 6, perballe QTU

Cel. : / 0694065800​




A BI ESSE
Autostrada Tirane-Durres, km 6
Tel. : 04 2407 290/1
Cel. : 069 40 65 800

Email: hr@abiesse.al

www.abiesse.al

abiesse.al
 
Qyteti
Tirana
Cmimi
8.500 Euro