• Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Tregti.al - Njoftime Falas

Tregti.al

Rregullorja & Njoftime

Rregullorja e Tregti.al e cila duhet te lexohet perpara se te postoni ne forum! Gjithashtu ne kte sektor do postohen dhe njoftime te ndryshme persa i perket faqes.
Njoftime
2
Mesazhe
2
Njoftime
2
Mesazhe
2

IMOBILIARE
Në këtë kategori mund të publikohen njoftime për apartamente, dyqane, tokë, truall dhe të gjitha llojet e pasurive të patundshme për shitje.

Shtepi

Ne kte sektor mund te postoni oferta te ndryshme per shtepi ne shitje sidhe dhenie me qira apo te kerkoni shtepi ne te gjith shqiperine , kosoven dhe maqedonine
Njoftime
51
Mesazhe
51
Njoftime
51
Mesazhe
51

Apartamente

Postoni njoftimet tuaja per apartamente ne shitje apo nese kerkoni te bleni apartamente ne zona te ndryshme te shqiperise, kosoves apo maqedonise!
Njoftime
59
Mesazhe
59
Njoftime
59
Mesazhe
59

Objekte Biznesi

Sektor ku mund te postoni njoftime per shitje ose dhenie me qera per objekte te ndryshme biznesi!
Njoftime
39
Mesazhe
39
Njoftime
39
Mesazhe
39

Toke & Truall

Ketu mund te postoni oferta te ndryshme per shitje Toke ose dhenie me qera!
Njoftime
25
Mesazhe
25
Njoftime
25
Mesazhe
25

AUTOMJETE
Në këtë kategori mund të publikohen njoftime për Mjete Motorrike Tokësore dhe Mjete Lundrimi, të reja dhe të përdorura.

Makina

Sektor ku mund te postoni oferta rreth makinave per shitje ose blerje
Njoftime
92
Mesazhe
92
Njoftime
92
Mesazhe
92

Makineri Tonazh i Rende

Oferta per makineri te tonazhit te rende!
Njoftime
7
Mesazhe
7
Njoftime
7
Mesazhe
7

Motocikleta

Oferta per shitje te motocikletave
Njoftime
16
Mesazhe
16
Njoftime
16
Mesazhe
16

Pjese Kembimi

Sektor ku mund te postoni pjese kembimi per makineri te ndryshme
Njoftime
16
Mesazhe
16
Njoftime
16
Mesazhe
16

ELEKTRONIK
Kjo kategori duhet të përdoret me qëllim blerjen, shitjen, riparimin dhe dhënien me qira të kompjuterave, aparaturave elektronike dhe të ngjashme.

Celulare

Njoftime
72
Mesazhe
72
Njoftime
72
Mesazhe
72

Telefona Fiks

Njoftime
4
Mesazhe
4
Njoftime
4
Mesazhe
4

Kompjutere

Njoftime
27
Mesazhe
27
Njoftime
27
Mesazhe
27

Paisje Audio

Njoftime
10
Mesazhe
10
Njoftime
10
Mesazhe
10

Televizore

Njoftime
12
Mesazhe
12
Njoftime
12
Mesazhe
12

Konzolate Per Lojra

Njoftime
10
Mesazhe
10
Njoftime
10
Mesazhe
10

PUNE
Në këtë kategori mund të publikoni njoftime për vendet vakante të kompanisë tuaj.

OFROJ PUNE

Njoftime
105
Mesazhe
107
Njoftime
105
Mesazhe
107
  • Uriel

KERKOJ PUNE

Ketu mund te dergoni CV-in tuaj permes sistemit, ku mund te informoheni per aplikime pune. CV dhe te dhenat tuaja dergoni ne email: njoftimetregti@gmail.com
Njoftime
4
Mesazhe
4
Njoftime
4
Mesazhe
4

TE TJERA

Te Tjera

Ketu do transferohen Kerkesa apo Oferta qe ska kategori
Njoftime
19
Mesazhe
19
Njoftime
19
Mesazhe
19

Statistikat

Njoftime
570
Mesazhe
572
Anëtarët
41
Anëtar i fundit
iptv Shkodra

Online

No members online now.