• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).

Objekte Biznesi

Sektor ku mund te postoni njoftime per shitje ose dhenie me qera per objekte te ndryshme biznesi!
R
Përgjigje
0
Views
65
roussel