• Guest, Çdo njoftim shqyrtohet në përputhje me rregullat e Tregti.al dhe publikohet në moment pas regjistrimit. Njoftimet që bëhen pa rregjistrim do aprovohen nga stafi i tregti.al. Informacionet sa i përket regjistrimit të njoftimit janë dërguar në e-mailin tuaj (nëse keni shënuar një e-mail të sakt dhe të vlefshëm).
Ketu do transferohen Kerkesa apo Oferta qe ska kategori
B
Përgjigje
0
Views
136
BlogTregti.al
L
Përgjigje
0
Views
58
Landi__
Përgjigje
Views
N/A